PEKINGSKÁ POLÉVKA

Aktualizováno: 13. 1.


PEKINGSKÉ ZELÍ jako velice dobrý zdroj vitamínů a minerálních látek. Obsahuje protisklerotické složky a látky s hojivým účinkem na zažívací trakt. Jeho využití je vhodné pro teplou, ale i studenou kuchyni.



Seznam ingrediencí

  • 300 g pekingské zelí nakrájené na nudličky

  • 1 ks cibule

  • 120 g rajčatový protlak

  • 1 Bio zeleninový bujón

  • 150 g mraženou zeleninu (kukuřice, hrášek, mrkev)

  • 4 ks bobkového listu

  • Nové koření


  • Olivový olej

  • Sůl

  • Ume ocet

  • Třtinový cukr

Postup


1. Na oleji orestujeme cibuli nakrájenou na nudličky

2. Podlijeme vodou, přidáme mraženou zeleninu (kukuřici, hrášek, mrkev), zeleninový bujón, bobkový list a vaříme doměkka.

3. Přidáme nakrájené na nudličky pekingské zelí, rajčatový protlak a vaříme cca 5 minut

4. Vypneme plamen, osolíme a přidáme dle chuti ume ocet, cukr, špetku chilli.

17 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše