PEČENÁ MANDLOVÁ FETA

Aktualizováno: 13. 1.


Pečená Mandlová Feta -je díky použitým surovinám výživově hodnotná a přitom snadno stravitelná. Vitamín E je nejdůležitější antioxidant v těle a mandle jsou jedním z jeho nejhodnotnějších zdrojů.

MANDLOVÁ FETA VÝBORNÁ S PEČIVEM NEBO JAKO POSYP DO SALÁTŮ.

Seznam ingrediencí


  • 150 g mandlí natural (namočíme na 5 hodin)


  • 60 g citrónové šťávy

  • 125 ml vody

  • 3 PL olivového oleje

  • 1 PL lahůdkového droždí

  • 2 stroužky česneku

  • 1 ČL soli

Postup


1. Propláchneme mandle, které dáme do mixéru s vodou.

2. Přidáme česnek, sůl, citrónovou šťávu, olej a mixujeme při vysokých otáčkách 5 minut.

3. Dáme do pečící nádoby, přikryjeme potravinářskou fólií a necháme v lednici uležet 12 hodin.

4. Pečeme 45minut/180 0 C.

5. Podáváme s pečivem, nebo přidáme do salátu.


9 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše