BOLOŇSKÉ RÝŽOVÉ NUDLE

Aktualizováno: 17. 1.


Velice oblíbené a přitom lehce stravitelné rýžové nudle na Boloňský

způsob s jejíž přípravou se necháte inspirovat sami sebou.


Seznam ingrediencí
  • 350 g boloňské omáčky (koupíte v DM)

  • 200 g široké rýžové nudle

  • 1 ks cibule

  • ½ ks červené papriky

  • 2 stroužky česneku

  • 2 PL slunečnicového oleje

  • 200 g seitánky (koupíte v GLOBUSU, ALBERT, BIO)

  • Provensálské koření, sůl, pepř mletý

  • 100 g strouhaný sýr vegan (VIOLITE)



Postup


1. Rýžové nudle uvaříme dle návodu 6-8 minut.

2. Na pánev dáme olej a na proužky nakrájenou cibuli, orestujeme a přidáme

nakrájenou papriku.

3. Přidáme nastrouhaný česnek a koření. Zalijeme boloňskou omáčkou.

4. Nakonec nakrájíme na menší kousky seitánky a povaříme 5 minut. Pokud je omáčka

příliš hustá zředíme vodou.

5. Podáváme s nastrouhaným veganským sýrem.

4 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše