top of page

SALÁT Z FAZOLOVÝCH LUSKŮ

„Na tento fazolový salát mám chuť, ten si zase připravím. Je super, když si uvědomíme, že každá naše myšlenka nás na něco upozorňuje. V tomto případě zřejmě našemu tělu chybí látky, které obsahují zelené fazolové lusky. Naučme se vnímat sami sebe.“

Fazolové lusky jsou zeleninou bohatou nejen na minerální látky a vitamíny, ale dokáží doslova rozpohybovat naše tělo. Regulují cukr v krvi, zlepšují vzhled pleti. Posilují náš imunitní systém, dokáží zatočit se špatnou náladou a depresí.

" Salát z fazolových lusků "

Seznam ingrediencí

Počet porcí: 3 porce


  • 300 g mražených fazolových lusků

  • 1 ks červené cibule

  • 2 PL olivového oleje

  • 100 g sterilované kukuřice

  • 100 g pekanových ořechů

  • 1 PL sójové omáčky

  • 2 PL javorového sirupu

  • 1-2 PL citrónové šťávy (dle chuti)

  • sůl


Postup


  1. Fazolové lusky vaříme 15 minut na páře do měkka.

  2. Do woka (hluboké pánve), dáme olivový olej a na proužky nakrájenou červenou cibuli. Restujeme do sklovata. K cibuli přidáme pekanové ořechy a sójovou omáčku. Z prudka, krátce orestujeme.

  3. Kukuřici přecedíme, propláchneme vodou a přidáme do pánve.

  4. Přisypeme fazolové lusky, javorový sirup, citrónovou šťávu a sůl dle chuti.

  5. Salát promícháme a servírujeme teplý nebo studený.



9 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commentaires


bottom of page