„Na tento fazolový salát mám chuť, ten si zase připravím. Je super, když si uvědomíme, že každá naše myšlenka nás na něco upozorňuje. V tomto případě zřejmě našemu tělu chybí látky, které obsahují zelené fazolové lusky. Naučme se vnímat sami sebe.“
Fazolové lusky jsou zeleninou bohatou nejen na minerální látky a vitamíny, ale dokáží doslova rozpohybovat naše tělo. Regulují cukr v krvi, zlepšují vzhled pleti. Posilují náš imunitní systém, dokáží zatočit se špatnou náladou a depresí.
" Salát z fazolových lusků "
Seznam ingrediencí
Počet porcí: 3 porce
300 g mražených fazolových lusků
1 ks červené cibule
2 PL olivového oleje
100 g sterilované kukuřice
100 g pekanových ořechů
1 PL sójové omáčky
2 PL javorového sirupu
1-2 PL citrónové šťávy (dle chuti)
sůl
Postup
Fazolové lusky vaříme 15 minut na páře do měkka.
Do woka (hluboké pánve), dáme olivový olej a na proužky nakrájenou červenou cibuli. Restujeme do sklovata. K cibuli přidáme pekanové ořechy a sójovou omáčku. Z prudka, krátce orestujeme.
Kukuřici přecedíme, propláchneme vodou a přidáme do pánve.
Přisypeme fazolové lusky, javorový sirup, citrónovou šťávu a sůl dle chuti.
Salát promícháme a servírujeme teplý nebo studený.
Comments